viernes, 24 de diciembre de 2010

Poble de Catalunya, sou la nostra última esperança

Benvolguts amics catalans:

Com sabeu, la Disposició Final de la Llei "d'Economia Sostenible"  establia un procediment per al tancament de webs que faciliten compartir arxius de música o entreteniment. Aquesta llei ha estat rebutjada per la Comissió gràcies a la responsabilitat dels partits polítics catalans


Ara pretenen aprovar-la en el Senat de Espanya; per a això estan oferint als diferents grups polítics suborns polítics per espoliar-nos el dret a la lliure difusió de la cultura. Catalunya és decisiva, especialment la postura de Convergència i Unió  serà clau per a l'aprovació, o desestimació, de la llei. 


Necessitem la vostra ajuda. Sabem que l'única cosa que a l'única cosa que temen els polítics és a perdre el poder, i aquesta por és la nostra única esperança. El proper 29 de maig se celebren les eleccions municipals a Catalunya


Us demanem que envieu un correu electrònic a totes les agrupacions locals dels partits polítics, especialment les de Convergència Democràtica de Catalunya o Unió Democràtica de Catalunya, i els soliciteu que defensin el dret dels ciutadans a gaudir de la cultura. També podeu enviar un correu als Ajuntaments, especialment al regidor de Cultura. Han de saber que si el seu partit agredeix el dret de lliure gaudi de la cultura, perdran les eleccions municipals al seu poble o ciutat.



Diferents organitzacions convocaran concentracions en la primera setmana de gener. És molt important la mobilització de tota la ciutadania a Catalunya. Digues-li-ho avui al teu germà i a la teva mare. Demà a la teva núvia, i en nit de cap d'any als teus amics. Que tothom sàpiga, que podem fer prevaler la vostra sobirania sobre els vergonyosos interessos econòmics de la casta carronyera coneguda com a SGAE i Coalició de Creadors. En realitat són marionetes dels interessos nord-americans.



No tenim molt temps, pretenen aprovar-la el 15 de gener; llavors ja serà massa tarda. Ajudeu-nos, sou la nostra última esperança.



Moltes gràcies a poble de Catalunya, us estarem sempre agraïts

4 comentarios:

  1. Parla amb softcatalà i softvalencià

    ResponderEliminar
  2. Queridos amigos catalanes:

    Cómo sabéis, la Disposición Final de la Ley "de Economía Sostenible" establecía un procedimiento para el cierre de webs que facilitan compartir archivos de música o entretenimiento. Esta ley ha sido rechazada por la Comisión gracias a la responsabilidad de los partidos políticos catalanes

    Ahora pretenden aprobarla en el Senado de España; para lo cual están ofreciendo a los diferentes grupos políticos sobornos políticos para expoliarnos el derecho a la libre difusión de la cultura. Cataluña es decisiva, especialmente la postura de Convergència i Unió será clave para la aprobación, o desestimación, de la ley.

    Necesitamos vuestra ayuda. Sabemos que lo único que a lo único que temen los políticos es a perder el poder, y este miedo es la nuestra única esperanza. El cercano 29 de mayo se celebran las elecciones municipales en Cataluña

    Os pedimos que enviáis un correo electrónico a todas las agrupaciones locales de los partidos políticos, especialmente las de Convergencia Democrática de Cataluña o Unión Democrática de Cataluña, y los *soliciteu que defiendan el derecho de los ciudadanos a disfrutar de la cultura. También podéis enviar un correo en los Ayuntamientos, especialmente al regidor de Cultura. Tienen que saber que si su partido agrede el derecho de libre goce de la cultura, perderán las elecciones municipales a su pueblo o ciudad.

    Diferentes organizaciones convocarán concentraciones en la primera semana de enero. Es muy importante la movilización de toda la ciudadanía en Cataluña. Díselo hoy a tu hermano y a tu madre. Mañana a tu novia, y en nochevieja a tus amigos. Que todo el mundo sepa, que podemos hacer prevalecer vuestra soberanía sobre los vergonzosos intereses económicos de la casta carroñera conocida como SGAE y Coalición de Creadores. En realidad son marionetas de los intereses norteamericanos.

    No tenemos mucho tiempo, pretenden aprobarla el 15 de enero; entonces ya será demasiada tarde. Ayudadnos, sois la nuestra última esperanza.

    Muchas gracias a pueblo de Cataluña, os estaremos siempre agradecidos

    ResponderEliminar
  3. Certament, la societat precisa d'una reconversio del sector, i no de acceptar lleis estrangeres de lobys reconeguts.
    No a una altre SGAE!! No al canon!! No als actes anti-constitucionals!!

    ResponderEliminar
  4. Hem de fer que aquest mon canvii,i la solucio esta a les nostres mans.Ens em de moure i no dixar que ens trepitjin,som ciutadans i tenim drets i sembla que als politics no els importen gaire aquests drets.Es hora de un canvi, unimnos i lluitem,ja n'hi ha prou.Perque nosaltres no perdonem.Perque nosaltres no obledem.WE ARE A LEGION

    ResponderEliminar